trucos para no pasar frio

Saps que estem aquí per ajudar-te en estar el millor possible a casa teva, així que avui portem veritables trucs que si funcionen per no passar fred:
Omplir de carbó la xemeneia de la cuina i reunir la família al seu voltant, escoltar les batalletes de l’avi i els roncs del pare, la família que s’escalfa unida, roman unida.

Aprofita la manta de ganxet que et va regalar tia Rosa i envolta’t en ella, no només estaràs calentet, a més faràs bíceps.
També val anar a caçar un ós i vestir-te amb les seves pells, amortitzaràs la caiguda de tmeperaturas ia més, estaràs preparat per controlar que els caminants no travessin el mur.

Agafa’t al teu noia ben fort, i recorda que la calor humà és el més eficient que existeix.

A més de totes les nostres grans idees, hi ha la possibilitat d’instal·lar calefacció.
Que diuen per aquí que surt a compte i s’està molt a gust.

Entra a la nostra pàgina i informa’t sobre la nostra gamma de calderes, equips que aporten el màxim rendiment que traduiran al major confort a casa.
Termòstats que et permetran programar temperatura i moment d’encesa i apagada per optimitzar el funcionament de la teva calefacció.
Calderes de nova generació amb perfectes sistemes de seguretat, automonitorizaciones amb detectors de cabal i pressió que fan d’aquest tipus de dispositius previnguin la seva pròpia cura minimitzant els requisits de manteniment.

Elements opcionals com sondes de temperatura que col·locades en exterior de l’habitatge tenen en compte les temperatures exteriors i prevenen els canvis bruscos en la teva llar.
Silencioses i senzilles d’utilitzar que estabilitzen la temperatura de casa teva i fan que la teva casa sigui el teu lloc preferit al món.
Encara que la idea d’agafar a la teva noia tampoc està tan malament 😉