aire
L’estiu està a la volta de la cantonada, així que si estaves pensant a instal·lar un equip d’aire condicionat ara és el moment d’informar-te sobre l’àmplia varietat que ofereix avui en dia al mercat.
Quina potència necessito?

Per descomptat, pots (i has) trucar-nos i un dels nostres assessors es desplaçarà fins al teu domicili, calcularà la potència necessària que ha de tenir l’equip instal·lat per brindar de màxim confort fins a l’últim racó de casa teva.

El nostre tècnic realitzarà un pressupost sense compromís i resoldrà qualsevol dels teus dubtes.

No obstant això, si abans de començar el procés, vols saber com calculem la potència de l’aparell, t’expliquem com fer-ho.
Hi quantitat de factors que influeixen en el càlcul de la potència:

Ubicació de l’habitatge, temperatura exterior, superfície de vidre, orientació, si hi ha un altre habitatge sobre o està sota teulada, etc …
Tot i així hi ha una fórmula per calcular la potència necessària.

100 frigories x m2

 

Amb el que si el teu habitació mesura uns 30 m2, precisarà almenys d’un equip de 3.000 frigories / hora.


Amb aquest senzill càlcul, pots fer-te una idea respecte a la potència que has de buscar, però et recomanem la visita d’un tècnic, recorda que el seu assessorament és imprescindible abans d’adquirir qualsevol equip ja que no et caldrà la mateixa potència en una habitació orientada al sud ocupada llargues hores del dia per cinc persones, que en una amb diferent orientació i que només s’utilitzi per dormir una persona sola, per molt que comparteixin metres2.