Termostatos inteligentes
Un estudi publicat en 2015 afirma que fins al 40% d’espanyols surt de casa deixant la calefacció encesa.El motiu d’aquest fet és evident, volem arribar a casa i trobar-la a la temperatura adequada.
Aprofitant la gran distribució que hi ha actualment de Smartphones, l’companyies posen a les nostres mans la possibilitat de gestionar la nostra calefacció des del nostre telèfon mòbil.
Si disposem d’un termòstat digital intel·ligent, podrem programar a través d’una connexió WIFI la temperatura que considerem i l’hora d’encesa i apagat que necessitem.

La majoria de fabricants de calderes que inclouen en el seu kit d’instal·lació un termòstat intel·ligent han desenvolupat aplicacions gratuïtes que podem descarregar al nostre telèfon o tablet i regular la temperatura de casa sense importar on ens trobem.

I quan es diuen intel·ligents serà per alguna cosa … i és que aquests termòstats memoritzen les pautes de comportament de l’usuari, aprenent les hores d’encesa de la caldera, les de més ús, el període que triga la casa a arribar a la temperatura proramada i la temperatura preferida per l’usuari, de manera que podem treure el màxim partit al dispositiu deixant que controli els graus i les hores d’ús obtenint el major estalvi, evitant que la caldera funcioni a la nostra absència i aconseguint el maig confort preparant la casa per la nostra arribada .

Consulta amb els nostres tècnics que fabricants distribuïm i t’assessorarem sobre la millor opció.