INSTALAR GAS NATURAL

Has pensant tornar a instal·lar gas natural a casa teva? ¿T’has canviat de domicili i t’has adonat que en aquesta casa els anteriors inquilins ja usaven gas natural? ¿Vols beneficiar de les còmodes avantatges d’ell? T’expliquem com sol·licitar gas natural en una casa amb instal·lació.

Primer de tot cal que sàpigues que quan parlem del certificat d’instal·lació individual de gas ens referim a aquell que verifica que el sistema de gas natural de la nostra llar està correctament i que ha de expedir-se per mitjà d’un tècnic autoritzat
Per sol·licitar l’alta en gas natural és molt fàcil tan sols s’ha de tenir el certificat d’instal·lació individual en vigor i trucar a Urbangas per contractar gas natural. No obstant això pot passar que no tinguem aquest certificat. En aquest cas, cal contactar amb un tècnic instal·lador autoritzat que es desplaci al domicili per posar en funcionament el servei del gas.

Es tracta d’una operació ràpida on amb prou feines es triga uns dies i el cost de la posada en servei sempre és el mateix sigui la que sigui la comercialitzadora amb la qual es contracti el subministrament ja que els treballs tècnics d’instal·lació del comptador els realitza la distribuïdora de la zona, única per a tota una província o zona concreta.

Els documents per a l’alta de gas són: el DNI, certificat d’instal·lació individual de gas, certificat d’instal·lació tèrmica si es té calefacció de gas i un document que vincula el titular amb el propi habitatge com pot ser una escriptura de compravenda o un contracte de lloguer.

Beneficis instal·lar gas natural

Són molts els beneficis que podem trobar-nos en optar per gas natural com ara l’estalvi econòmic, ja que disposa d’un preu estable sent l’energia de subministrament més barata que existeix.

A més comptarem amb aigua calenta sense interrupcions i ràpidament en encendre una aixeta. El gas natural és tremendament segur atès que està obligat fer revisions de forma permanent. A més ajuda a tenir calefacció confortable i homogènia a tota la casa podent a més programar o regular la temperatura de cada estada amb un termòstat.

Un altre dels beneficis del gas natural és comptar amb subministrament continu de manera que mai tindrà cap tipus d’interrupció en el mateix. Es tracta a més d’una energia neta, és de fàcil instal·lació fàcil i no presenta recurs llargues obres.

I tu, vols instal·lar gas natural? Contacta’ns sense compromís.