Se acerca el invierno

Aquí, els nostres amics de Joc de Trons no són els únics que corren a tancar a casa seva.

Invernalia som tots.

Arriba la rutina, les matinades, el corre nen que arribes tard a l’escola, surto de casa i és de nit, torno a casa i és de nit, canvies la cervesa pel consomé, el banyador pel batí d’avi i els diumenges de platja per una manta.

No veiem a cap Stark però ens trobem pel carrer i ens adonem que tots som Caminantes Blancs.

Hi ha coses de l’hivern que no podrem evitar, però si ajudar-te a que quan arribis a casa trobis aquests petits detalls de l’estiuet que estem deixant enrere.
No podries creure la de gent com tu, té una instal·lació de Gas Natural a casa i tot i així passa fred.

La vida útil d’una caldera és de 10 anys, si està ben cuidada durarà més i si no ho està, molt menys.

Per un moment a pensar quants portes amb la mateixa caldera, per quantes revisions ha passat i si ha rebut un bon manteniment.

Una caldera vella no treballa bé, consumeix molt, escalfa poc i encara que a primera vista creguis que no t’afecta, contamina.

Arriba final de mes i amb ell la factura del gas, la pagues, sense més, sense recordar-te que ahir a la nit et vas posar 3 jerseis de llana per veure la tele o que abans de banyar al nen enceneu un calefactor elèctric per caldejar l’bany.

Tens una instal·lació de gas natural, amb la seva caldera i els seus radiadors i no saps que és el confort.

Això NO ÉS NORMAL.

Això és que necessites renovar la teva caldera.

Sabem que és un desemborsament important però fes una cosa: miri la nostra gamma de calderes, compara preus i mira el nostre finançament.

Ara imagina que ja tens caldera nova, que arribes a casa, que et treus l’abric, les sabates, que et prepares un mojito, que vénen els teus amics a sopar, que els nens juguen descalços, que la teva dona no es tapa massa … ¿ què té això a envejar l’estiu?