beneficios de un aire acondicionado con tecnología inverter

Sí, l’estiu ja arribat al final però ull, la tardor és una època ideal per aprofitar-te dels bons preus i els avantatges d’instal·lar, per fi, l’aire condicionat i familiaritzar-te amb ell. Quant menys t’ho esperis, la calor haurà arribat per quedar-se. És hora d’instal·lar un aire condicionat, això sense no ho dubtis i triï aire condicionats amb tecnologia inverter. T’expliquem perquè:
Hem passant un estiu amb mitjanes diàries en moltes capitals que han rondat els 35 graus. Com bé saps passar més calor de la necessària també pot perjudicar la teva qualitat de vida, explica’ns Com ha estat la teva estiu? ¿Un altre any més sense condicionat a casa? A què esperes? És la solució més còmoda i eficaç contra la xafogor que es repeteix tots els anys. Això sí, procura que a l’hora de comprar un aire condicionat, aquest sigui de tecnologia Inverter. Nosaltres t’ajudem a que passis un estiu més refrescant i que no acabis avorrint les teves vacances amb ganes que torni la tardor.

Els avantatges dels aires condicionats inverter.

En primer lloc has de saber què és un aire condicionat inverter abans de saber perquè és tan beneficiós per a tu i els teus. Tant és que sigui a casa o per al teu treball o negoci, tot són avantatges! I és que, la tecnologia inverter fa referència al compressor que s’utilitza en el propi aparell d’aire condicionat i la seva forma de funcionar. Es tracta d’una tecnologia que es preocupa per millor la velocitat del comprensor en si mateix perquè aquest sigui més eficient, saludable i constant. Una ajuda en tranquil·litat, en despesa energètica i econòmica. És clar, la velocitat del mateix variarà segons la temperatura que perseguim.

En realitat la diferència entre comprar un aire condicionat a l’ús i comprar un aire condicionat inverter, és que en els aparells normals la velocitat sempre està actuant en una velocitat màxima. En aconseguir la temperatura desitjada, s’aturen. Mentre que quan la temperatura s’allunya de la desitjada, es torna a entrar en funcionament una vegada més a màxima potència.
Els avantatges dels aires condicionats inverter són moltes:
– Gaudeixes d’una climatització més silenciosa.
– És ideal per als dormitoris cara a aconseguir un descans de més qualitat.
– La màquina no s’encén i es apagat, i per tant pateix menys incidents.
– La tecnologia inverter afavoreix l’estalvi d’energia.
– Aquest estalvi energètic arriba a superar el 20/25% i fins i tot en alguns fins al 50%.
– Gaudiràs d’una temperatura més estable.
– No hi ha grans canvis al respecte, cosa molt bona per a la teva salut.
– Major vida útil de l’aparell d’aire condicionat.
– Com que no funciona amb opcions on / off, el compressor de l’aire condicionat es ressent menys

No ho dubtis i aprofita aquesta tardor per instal·lar aire condicionat a casa: aparells més econòmics, sense falta de provisions, tècnics disponibles i de pas pots anar-te acostumant-te a ell i utilitzar el teu aire condicionat tecnologia inverter aquests dies de repunt de calor que, tot i ser la tardor, encara queden.

Parlem?

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

beneficios de un aire acondicionado con tecnología inverter

Sí, el verano ya llegado a su fin pero ojo, el otoño es una época ideal para aprovecharte de los buenos precios y las ventajas de instalar, por fin, el aire acondicionado y familiarizarte con él. En cuanto menos te lo esperes, el calor habrá llegado para quedarse. Es hora de instalar un aire acondicionado, eso sin no lo dudes y elige aire acondicionados con tecnología inverter. Te contamos porqué. 

Hemos pasando un verano con medias diarias en muchas capitales que han rondado los 35 grados. Como bien sabes pasar más calor de la necesaria también puede perjudicar tu calidad de vida, cuéntanos ¿Cómo ha sido tu verano? ¿otro año más sin acondicionado en casa? ¿a qué esperas? Es la solución más cómoda y eficaz contra el bochorno que se repite todos los años. Eso sí, procura que a la hora de comprar un aire acondicionado, éste sea de tecnología Inverter. Nosotros te ayudamos a que pases un verano más refrescante y que no acabes aborreciendo tus vacaciones con ganas de que regrese el otoño.

Las ventajas de los aires acondicionados inverter

En primer lugar debes saber qué es un aire acondicionado inverter antes de saber porque es tan beneficioso para ti y los tuyos. Da igual que sea en casa o para tu trabajo o negocio, ¡todo son ventajas! Y es que, la tecnología inverter hace referencia al compresor que se utiliza en el propio aparato de aire acondicionado y su forma de funcionar. Se trata de una tecnología que se preocupa por mejor la velocidad del comprensor en sí mismo para que este sea más eficiente, saludable y constante. Una ayuda en tranquilidad, en gasto energético y económico. Claro está, la velocidad del mismo va a variar según la temperatura que persigamos.

En realidad la diferencia entre comprar un aire acondicionado al uso y comprar un aire acondicionado inverter, es que en los aparatos normales la velocidad siempre está actuando en una velocidad máxima. Al lograr la temperatura deseada, se detienen. Mientras que cuando la temperatura se aleja de la deseada, se vuelve a entrar en funcionamiento una vez más a máxima potencia.

Las ventajas de los aires acondicionados inverter son muchas:

– Disfrutas de una climatización más silenciosa.

– Es ideal para los dormitorios cara a lograr un descanso de mayor calidad.

– La máquina no se enciende y se apagado, y por tanto sufre menos incidentes.

– La tecnología inverter favorece el ahorro de energía.

– Dicho ahorro energético llega a superar el 20/25% e incluso en algunos hasta el 50%.

– Disfrutarás de una temperatura más estable.

– No hay grandes cambios al respecto, algo muy bueno para tu salud.

– Mayor vida útil del aparato de aire acondicionado.

– Como no funciona con opciones on/off, el compresor del aire acondicionado se resiente menos

No lo dudes y aprovecha este otoño para instalar aire acondicionado en casa: aparatos más económicos, sin falta de provisiones, técnicos disponibles y de paso puedes irte acostumbrándote a él y usar tu aire acondicionado tecnología inverter esos días de repunte de calor que, pese a ser otoño, aún quedan. ¿Hablamos?

 

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *