aire converter

Sí, l’estiu ja arribat al final però ull, la tardor és una època ideal per aprofitar-te dels bons preus i els avantatges d’instal·lar, per fi, l’aire condicionat i familiaritzar-te amb ell. Quant menys t’ho esperis, la calor haurà arribat per quedar-se. És hora d’instal·lar un aire condicionat, això sense no ho dubtis i triï aire condicionats amb tecnologia inverter. T’expliquem perquè:
Hem passant un estiu amb mitjanes diàries en moltes capitals que han rondat els 35 graus. Com bé saps passar més calor de la necessària també pot perjudicar la teva qualitat de vida, explica’ns Com ha estat la teva estiu? ¿Un altre any més sense condicionat a casa? A què esperes? És la solució més còmoda i eficaç contra la xafogor que es repeteix tots els anys. Això sí, procura que a l’hora de comprar un aire condicionat, aquest sigui de tecnologia Inverter. Nosaltres t’ajudem a que passis un estiu més refrescant i que no acabis avorrint les teves vacances amb ganes que torni la tardor.

Els avantatges dels aires condicionats inverter.

En primer lloc has de saber què és un aire condicionat inverter abans de saber perquè és tan beneficiós per a tu i els teus. Tant és que sigui a casa o per al teu treball o negoci, tot són avantatges! I és que, la tecnologia inverter fa referència al compressor que s’utilitza en el propi aparell d’aire condicionat i la seva forma de funcionar. Es tracta d’una tecnologia que es preocupa per millor la velocitat del comprensor en si mateix perquè aquest sigui més eficient, saludable i constant. Una ajuda en tranquil·litat, en despesa energètica i econòmica. És clar, la velocitat del mateix variarà segons la temperatura que perseguim.

En realitat la diferència entre comprar un aire condicionat a l’ús i comprar un aire condicionat inverter, és que en els aparells normals la velocitat sempre està actuant en una velocitat màxima. En aconseguir la temperatura desitjada, s’aturen. Mentre que quan la temperatura s’allunya de la desitjada, es torna a entrar en funcionament una vegada més a màxima potència.
Els avantatges dels aires condicionats inverter són moltes:
– Gaudeixes d’una climatització més silenciosa.
– És ideal per als dormitoris cara a aconseguir un descans de més qualitat.
– La màquina no s’encén i es apagat, i per tant pateix menys incidents.
– La tecnologia inverter afavoreix l’estalvi d’energia.
– Aquest estalvi energètic arriba a superar el 20/25% i fins i tot en alguns fins al 50%.
– Gaudiràs d’una temperatura més estable.
– No hi ha grans canvis al respecte, cosa molt bona per a la teva salut.
– Major vida útil de l’aparell d’aire condicionat.
– Com que no funciona amb opcions on / off, el compressor de l’aire condicionat es ressent menys

No ho dubtis i aprofita aquesta tardor per instal·lar aire condicionat a casa: aparells més econòmics, sense falta de provisions, tècnics disponibles i de pas pots anar-te acostumant-te a ell i utilitzar el teu aire condicionat tecnologia inverter aquests dies de repunt de calor que, tot i ser la tardor, encara queden.

Parlem?