Banner2

Abans d’entrar a explicar com funciona una caldera de condensació, has de saber que al setembre de 2015 es va aprovar una nova normativa europea sobre eficiència energètica per tal de reduir les emissions de CO2 en el medi ambient i que deixa enrere la comercialització de les antigues calderes d’evacuació.

Però és que, a més, els avantatges d’una caldera de condensació enfront d’una caldera convencional ens demostren que la condensació és la nostra millor opció:

  • Estalvi en la nostra factura del gas
  • Màxima eficiència energètica
  • Respectuoses amb el medi ambient
  • Alt Nivell de confort
  • Compleixen amb les noves normatives Europees

Ara sí, com funciona una caldera de condensació?

Les calderes de condensació són les calderes més eficients del mercat, aprofitant la calor residual obtingut del vapor d’aigua que produeixen part dels gasos de combustió, gasos que la teva vella caldera expulsava per la xemeneia.

La combustió d’aquests gasos en una caldera corrent pot arribar a assolir fins a 150 º de temperatura, produint més d’un 100% de rendiment de l’aparell, i atorgant a la caldera una eficiència notablement superior a les calderes d’evacuació.

L’aprofitament d’aquesta calor, que les calderes convencionals rebutjaven, es tradueix, a més, en una reducció d’emissió de gasos, convertint així, el nostre consum de calefacció i aigua calenta en un acte molt més respectuós amb el medi ambient.

Aquest rendiment extra de l’explotació de la calor que es perdia en forma de vapor repercutirà en una notable reducció del consum de gas, i aportant un estalvi de fins a un 30% en la factura del gas.

Si bé és cert que d’entrada la compra d’una d’aquestes calderes pot sembla una mica més cara en el moment de la seva adquisició, en tan sols tres anys la inversió estarà amortitzada i en aquest moment només obtindràs un gran estalvi econòmic.