RADIADORES

Si estàs pensant a realitzar la instal·lació de la calefacció un dels dubtes que et poden sorgir és on col·locar els radiadors.

No caldir que els nostres assessors et diran la millor ubicació, però si estàs en la fase de cerca d’informació, a Urbangas t’expliquem on i perquè.

Si et fixes en la majoria d’habitatges, trobaràs els emissors tèrmics sota les finestres, que així a simple vista i utilitzant la lògica pots arribar a pensar que és un esquer per gastar més en calefacció.

La veritat és que tècnicament, aquest és el millor lloc per als teus radiadors.
Si col·loques l’emissor de calor lluny de la finestra, anirà generant calor a la seva zona mentre que les possibles filtracions de baixa temperatura que generi la finestra produirà un equilibri tèrmic que acabarà amb el confort a l’interior de l’habitatge.

En canvi, si la ubicació del radiador és sota la finestra, la pròpia calor del radiador escalfarà l’aire filtrat pel mal aïllament de la finestra generant una temperatura homogènia en cada racó de la casa teva.

En la col·locació de radiadors també es té en compte el fred que origina una paret de façana, i és obvi que un radiador col·locat sota una finestra estarà en una paret de façana.
Per aquest motiu et recomanem que aïllis aquesta baixada de temperatura amb un aïllant tèrmic col·locat darrere del radiador o pintar la paret amb pintura termo reflectora.

Recorda també l’important que és tenir un bon aïllament amb finestres de doble acristallament i tot l’estalvi que aquestes petites mesures et puguin suposar.

ura con un aislante térmico colocado detrás del radiador o pintar la pared con pintura termo reflectante.

Recuerda también lo importante que es tener un buen aislamiento con ventanas de doble acristalamiento y todo el ahorro que estas pequeñas medidas te puedan suponer.