GAS NATURAL FENOSA

Les diferents solucions energètiques de Urbangas i Gas Natural Fenosa per als seus clients

Gas Natural Fenosa és una empresa de referència en el panorama internacional amb més de 170 anys d’experiència, present en més de 30 països i amb més de 23 milions de clients, que compta amb més de 23.000 empleats bolcats en oferir el millor servei als seus clients. Contractar amb Gas Natural Fenosa és garantia de contractar un bon producte. T’expliquem què.

Urbangas és empresa col·laboradora de Gas Natural ajudant els interessats a gaudeix d’una comprovada experiència en eficiència energètica i innovació tecnològica. Amb l’execució del servei realitzada amb total professionalitat, responsabilitat i transparència i on el client pot triar la modalitat de contracte, sempre amb garantia d’estalvi per part de Gas Natural Fenosa. Ajudant a particulars i empreses a tot tipus de solucions energètiques.

Una de les més destacades és Gasconfort, un servei per a la renovació i / o transformació de sales de calderes centralitzades per a calefacció i ACS, de gasoil / GLP a gas natural. Gas Natural Serveis sumi total o parcialment la inversió necessària o facilitar el finançament per a aquesta, amb un servei integral que inclou enginyeria i legalitzacions, despeses de manteniment preventiu i correctiu és a dir avaries, gestió integral de l’explotació de les instal·lacions, rendiment i eficiència de les instal·lacions i atenció 24 hores, 365 dies a l’any.

Tot això facturant per l’energia primària o útil consumida, abonant el client un terme variable per aquest consum i un terme fix en concepte de disponibilitat del servei i amortització de les inversions si les hagués. Així mateix, aquesta col·laboració permet posar a disposició dels clients de Urbangas en condicions avantatjoses altres solucions energètiques innovadores entre les que destaquen:

Ledplus: substitució de la il·luminació per tecnologia led de primeres marques.
Repartiment & Confort: el servei de repartidors de costos per a comunitats de propietaris que permet una comptabilització individualitzada del consum energètic de cada habitatge (Obligatori a partir l’1 de gener de 2017).
Opció GNL: Abastament per planta de gas natural liquat, GNL, dirigit a clients dels sectors terciari i industrial que no tenen accés a la xarxa de gas canalitzat.
Opció Bio + a: Renovació i adequació de les instal·lacions energètiques perquè funcionin amb biomassa. Amb subministrament garantit de pèl·lets o estelles.
Climaconfort: Finançament i gestió energètica per a equips de climatització mitjançant bomba de calor Elèctrica.
Terraconfort: Climatització renovable a través d’energia geotèrmica.

No ho dubtis, confia en professionals, confia en l’experiència. Confia a Gas Natural Fenosa i Urbangas.