Signos de que tu caldera necesita un cambio

La teva caldera té molts anys, moltes reparacions i moltes experiències a sobre.

Si parlés podria explicar històries interessants però és probable que el que primer digués seria demanar una jubilació digna.

El cas és que les calderes no parlen (encara) així que en Urbangas anem a donar-te unes pistes per saber si necessites una caldera nova.

La manera més eficaç i fiable de mantenir el control sobre l’aparell és contractar el servei de manteniment, que no només allargarà la vida útil de l’equip si no que a més detectarà qualsevol problema de l’aparell i serà qui t’assessori en el cas que necessitis fer el canvi de caldera.

Senyals que necessites un canvi de caldera urgentment

Et veus obligat a reiniciar la caldera: Constantment has d’apagar i tornar a encendre perquè l’aparell no reacciona.

La pressió de l’aigua va baixant diàriament i has d’emplenar-la periòdicament. No trobes la fugida però l’agulla del manòmetre va baixant cada x dies i has de ficar-li mà a la clau d’ompliment.

La caldera emet sorolls estranys: si comences a notar que la caldera fa més soroll del normal és probable que hi hagi un problema. Existeix la possibilitat que s’hagin creat dipòsits dins de l’aparell i l’aigua es distribuirà de manera desigual. El soroll pot venir de problemes amb la bomba o de problemes greus que et diuen a crits que necessites un reemplaçament.

La vida útil d’una caldera pot arribar fins a 15 anys, una revisió anual per part d’un professional farà que la seva caldera compleixi amb aquesta estadística.

Si la teva caldera està arribant a aquesta edat és més que probable que tinguis la gran oportunitat d’adquirir un aparell d’última tecnologia que maximitzi el confort en la teva llar i amb el qual vas a començar a estalviar en relació a la teva caldera vella.