gasnatural calefaccion ahorro
Busques una alternativa per escalfar casa teva al millor preu? Sens dubte has decidir-te per el gas natural, la millor opció per gaudir d’una calefacció de qualitat i sobre duent a terme un estalvi econòmic que notaràs fins i tot des de la primera factura. T’expliquem perquè el gas natural ha de ser la teva opció en calefacció. Et convenceràs.
No hi ha dubte, el gas natural és el combustible preferit per milions de persones a Espanya i el món a l’hora de gaudir d’un habitatge càlida, acollidora i confortable. Pel que fa a calefacció de casa, aquestes no s’ho pensen. I a sobre estalvien diners, què més es pot demanar?
En l’actualitat, hi ha multitud d’estudis fins i tot elaborats per institucions públiques i grans gegants energètics que situen el gas natural com la millor opció en calefacció. Una opció d’altra banda que ajuda a la llarga a l’economia de moltes famílies, per no parlar de la comoditat que aquesta suposa. De fet sabies que entre triar gas natural i un altre combustible per a la calefacció pot haver fins i tot fins a 1.400 euros de diferència?
Imagina que necessites escalfar la teva casa durant tot l’any (amb els lògics aturades de l’estiu, és clar). En electricitat pots gastar més de 2.000 euros mentre que segons diferents estudis en gas natural com a sistema de calefacció a l’estalvi econòmic és molt més gran no sobrepassant en un consum mitjà dels 800 euros. ¿I encara no et decideixes a optar per gas natural per a la teva casa o negoci? ¡Hauries!
Òbviament comprar una caldera nova molt més eficient també és un altre avantatge de tenir en compte. Si optes per gas natural i caldera nova en comptes de la vella caldera l’estalvi pot ser fins i tot més gran. De fet canviant de caldera i tenint en compte un pis mitjà de 90 metres quadrats, pots arribar a estalviar més de 300 euros a l’any, i això són molts diners com per desmerèixer-, oi?

Temps d’amortització gas natural

És una de les grans dubtes que frenen les persones a l’hora de passar-se al gas natural: sí, estan convençuts que a la llarga aquesta és l’opció millor però quant es triga a amortitzar el canvi a gas natural? Estalviar centenars i centenars d’euros a l’any és possible amb gas natural.

Et posem un exemple. Imagina que canvies d’electricitat a gas natural. Suposa que optes per una caldera de gas per a calefacció, aigua calenta … això implica radiadors, termoestato … el període mitjà d’amortització d’instal·lar aquest «pack complet» de gas natural és de 3 anys segons diferents estudis. No obstant això a partir d’aquest tercer any, et estaràs estalviant la gens menyspreable xifra de 1.400 euros anuals. Una xifra que pots reutilitzar, per exemple, per les teves properes vacances. No creus?