BUTANO1

L’hivern arriba lentament i amb ell hem de realitzar el canvi d’armari i també ambientar la casa per l’estació del fred. Es tracta de treure vànoves, mantes i estufes. Però aquest any, per què no renovar les estufes i passar al gas butà? L’energia tradicional ens proporciona grans avantatges.

L’hivern, temut per uns i anhelat per a altres, arriba a poc a poc amb el seu rigorós fred. Les temperatures comencen a baixar a poc a poc i cal estar previnguts. Mantes, cobrellits, llençols de pelfa i tot tipus d’abrics són necessaris.

Però també hem de pensar en escalfar la casa. Les estufes elèctriques han proporcionat sempre energia i calor però potser haurem de marxar enrere per veure altres opcions com l’estufa de gas butà. I és que les elèctriques escalfen però augmenten molt la factura de la llum i moltes vegades són insuficients si has d’estar en més d’un quart de la casa.

Les estufes de gas butà ofereixen molta més calor, a més de moltes altres avantatges:

1. Control de la despesa. En comprar una estufa de gas butà, vam comprar també la bombona i sabem el que costa en el moment. A més, després del primer ús podrem calcular fins quan ens durarà. Les estufes elèctriques, en canvi, no permeten diferenciar el seu cost ja que es coneix només quan arriba la factura de la llum.
2. Hores de calor. La bombona del gas butà ofereix moltes hores de calor perquè dura molt ia més és econòmica.
3. Calor més directe. Si t’agrada sentir la calor de les estufes a prop, sense dubtar-ho, aquesta és la teva ja que se sent la calor intensa i proper.
4. Caldea la casa aviat. A més de notar-se la calor directa, les estufes de gas butà caldegen la casa de seguida, evitant la sensació de fred i humitat. Això és ideal per a nens i persones grans que no poden esperar, passant fred, al fet que la casa s’escalfi.
5. Elegants, d’avantguarda. El disseny de les estufes de gas butà ha evolucionat molt i també hi ha molt on triar. Ja no són només aquests calaixos enormes on ficar la bombona de gas butà sinó que hi ha algunes molt petites i sofisticades.
6. Estan de moda. El fet anterior ha aconseguit que es posin de moda ja que creen un estil avantguardista i modern al saló de casa.
7. Senzilla d’utilitzar. Pot ser que en un primer moment siguin una mica difícils d’instal·lar però són molt fàcils d’usar i les bombones duren tant, que pràcticament no s’han de moure.
8. Molt segures. Les estufes de gas butà de noves generacions tenen sistemes de seguretat molt avançats.