Elegir Aire Acondicionado II

Bé, ara ja saps com calcular la potència del teu equip i és el moment de parlar-dels diferents models que pots trobar al mercat. Un equip d’aire condicionat no només evitarà que la teva família pateixi les canvis bruscos de temperatura que es produeixen en els mesos més calorosos d’estiu i que provoquen malestar i falta d’energia sinó que a més la majoria d’equips d’aire sanejaran l’ambient de casa teva .

Alguns equips d’aire condicionat, consten de purificadors que controlen l’excés d’humitat i que provoca floridura en l’aire que respires, així com filtres d’alta densitat que recullen les partícules més petites de la pols i bacteris causants d’al·lèrgies.

Aquest sistema, cada dia més desenvolupat per les grans marques, millora la qualitat de l’aire, ajudant al benestar de les persones al·lèrgiques o amb problemes respiratoris, implantant en els seus sistema filtres cada vegada més tecnològics que recullen les micropartícules nocives. A més, d’aquest filtrat passiu on l’aparell recull substàncies poc saludables en l’aire que respirem, trobarem equips amb filtrat actiu, que a més de purificar l’aire i recollir en els seus filtres molècules de pols i microbis, generen ions que atrapen els residus que hagin pogut quedar a l’atmosfera i els fan caure a terra evitant que els respirem. Nosaltres tenim clar que instal·lar un bon aire condicionat pot ser beneficiós per a la nostra salut, però hi ha qui a més, es preocupa per l’estil. Està clar que si cal introduir un element en el nostre saló, hem de buscar la manera més concorde de fer-ho.

Els fabricants d’aire condicionat competeixen per trobar la solució més estètica a l’hora d’oferir equips domèstics. Línies depurades, modernes i amb estil que trenquen amb la idea que és un electrodomèstic més i el converteixen en elements ornamentals que s’integren en la decoració de casa teva. Les noves generacions de splits et donen l’opció d’integrar-discretament en les teves parets, amb dissenys minimalistes i subtils que es mimetizarán amb casa teva, i l’alternativa d’escollir models cridaners que voldràs lluir com si d’una obra d’art es tractés i fins i tot podent-los personalitzar.

Convertint la millor tecnologia i màxima eficàcia en una part important de l’estètica de casa teva.