GAS NTURAL RESTAURANTES

No hi ha dubte que la gastronomia té cada vegada un pes més important en l’economia i la imatge de la marca Espanya. Tant turistes com locals van cada dia -i sobretot durant els caps de setmana- a menjar a alguns dels gairebé 80.000 restaurants repartits al llarg i ample de la geografia. Cuinar amb gas natural es consolida com una opció a tenir en compte.

Espanya és un país amb gran cultura gastronòmica i bona mostra d’això és la presència d’1,7 restaurants per cada 1.000 habitants, segons dades de la Federació Espanyola d’Hostaleria (FEHR). Catalunya, Madrid i la Comunitat Valenciana són les regions amb un major nombre d’aquests establiments encara que són País Basc i la Rioja les regions amb més restaurants considerats d’alta gamma. Independentment de la tipologia d’aquests, la veritat és que la cultura d’anar a dinar o sopar fora a un d’aquests restaurants (que no franquícies) és quelcom intrínsec en l’ADN dels espanyols i també un exercici de visibilitat i posada en valor de la marca Espanya.

La bona salut dels restaurants espanyols és un fet. Però clar, toca racionalitzar despeses cara al fet que surtin els comptes sense que això vagi en detriment de l’incalculable valor del talent humà ni de la qualitat del producte amb el qual es cuinen i preparen els plats. Com poder estalviar cara a mantenir unes xifres òptimes en aquest tipus de negocis? Optar per cuinar amb gas natural en restaurants una possibilitat cada vegada tinguda més en compte per aquests professionals. El gas natural per a restaurants s’ha convertit en un aliat perfecte. El còmplice ideal per evitar interrupcions i assegurar una cocció perfecta del producte. La qualitat i la imatge i per tant l’economia del restaurant està en joc.

10 beneficis de cuinar amb gas natural

1. Cuinar amb gas natural facilita el treball en restaurants a l’una que s’aposta per una energia neta i respectuosa amb el medi ambient.
2. Es tracta d’una energia més còmoda i segura que cuinar, per exemple, amb butà o amb electrodomèstics endollats a la xarxa elèctrica.
3. Està comprovat que els avantatges dels restaurants de cuinar amb gas natural passen per assegurar que la variació de la temperatura de cocció sigui mínima. Una opció ideal per a coccions de períodes prolongats.
4. El gas natural ajuda a la possibilitat de control immediat de la temperatura de cocció permetent al seu torn preparar receptes més cuidades i saboroses. A més conserva la màxima qualitat dels aliments.
5. En proporcionar calor de forma constant, el gas natural ajuda que durant la cocció es puguin conservar les vitamines i proteïnes dels aliments sense perdre color, textura o sabor.
6. És un tipus d’energia més econòmica, i perfectament adaptable a la tecnologia més còmoda i moderna.
7. També els fogons i forns de gas natural tenen una estètica actual i moderna, i algunes fins i tot disposen d vàlvules de seguretat que tallen el pas de gas si la flama s’apaga accidentalment.
8. Un altre avantatge del gas natural per a restaurants és que els seus taulells incorporen fogons d’alta potència (fins a 5kW), cosa que no passa amb un altre tipus d’energia. Ajuda per exemple al fet que els aliments fregits quedin més cruixents i saborosos.
9. El gas natural ajuda a crear una esfera humida dins el forn, el que ajuda a que els aliments no es ressequin.
10. La cuina en forn de gas natural permet reduir el temps de preescalfament i recupera la temperatura interior després d’obrir la porta, evitant disfuncions en el procés de cocció.