BAÑO SUELO MADREA

El compte enrere per a l’arribada del fred ha començat. Per això, res millor que començar a protegir cada racó de casa nostra, sobretot aquelles parts més sensibles a les baixes temperatures. Una d’elles és el bany o els banys dels que disposem. Dos elements es tornen imprescindibles: terres de fusta i calefacció. Havies pensat en una reforma?

Amb l’arribada del fred de la tardor i sobretot de l’hivern, moltes cases decideixen prendre cartes en l’assumpte i preparar-se abans d’hora. Dues opcions són bastant recurrents, les dues ràpides, no han de perquè ser cares i estan totalment relacionades: instal·lar calefacció al bany i instal·lar terra de fusta a manera de parquet laminat o tarima flotant per intentar conservar aquesta calidesa tan necessària i desitjada quan el mercuri arriba quotes més baixes del que volíem.

Terres de fusta

Revestir els banys amb fusta és una opció cada vegada més recurrent a l’hora de realitzar una reforma en la nostra llar. I més en un espai tan personal i on més pateix el fred com és el bany. Per a això no calen grans obres i tampoc cal treure les rajoles de les parets i ni tan sols els sòcols. Si a sobre tens un bany petit, en un moment tindràs un elegant i confortable parquet al somni que t’ajudarà a gestionar millor la temperatura i els graus d’aquests metres quadrats.

El teu cos t’ho agrairà sobretot a l’hora de donar-te un bany o en les primeres hores del matí quan el teu cos està protegint una temperatura molt més càlida gràcies a la calor del llit. A més els sòls de fusta són una solució fàcil de mantenir i netejar. Ofereixen un toc elegant acollidor i diferent al bany, sense grans obres. Per això no necessites grans pressupostos i trobaràs de pas beneficis per a una millor salut i un còmode benestar.

Calefacció al bany

Un altre de les opcions -relacionades amb l’apartat anterior- és instal·lar calefacció al bany. I és que moltes vegades denostamos aquesta part de la casa i tan sols vam instal·lar calefacció a les habitacions o al saló. Gran error. Instal·lar també o només a la cambra de bany no està associat a una gran despesa afegit d’assumir a final de mes. En general, els banys solen ser més petits i necessiten d’una mica de calor per trobar calidesa i una agradable temperatura. És a dir, s’escalfen abans que altres parts de la casa.

Instal·lar calefacció al bany és també apostar per una millor salut. No només per comoditat. El fred pot ser tal durant alguna part de l’any que si no esmenar-ho en casa pot portar-nos a constipar a la nostra llar, encara que estiguem ben abrigats. Coses tan simples com obrir les finestres o sortir de la dutxa ens pot exposar a les baixes temperatures i per tant que el nostre cos agafi fred i es debiliti. Disposar de calefacció al bany ens ajudarà a no passar fred durant cap moment del dia quan el nostre cos nu s’enfronti al canvi de temperatura en aquest apartat de la casa. Oferint-nos una estada agradable, acollidora i càlida.