Casas Inteligentes

És casa teva una llar intel·ligent?

De vegades ens pregunten què és exactament una casa intel·ligent, així que anem a fer quatre línies explicant en què consta una casa intel·ligent i després, si t’interessa ens crides i posarem el nostre granit de sorra perquè la teva casa sigui la més llista del barri.

Una Smart House incorpora sistemes avançats d’automatització per proporcionar als seus ocupants un sofisticat control i monitoratge de les funcions de la seva casa.
Les instal·lacions de seguretat, climatització i il·luminació entre uns altres, consten de centraletes configurades per ser controlades des de dispositius remots.
Una casa que compti amb sistemes domotizados donarà informació de l’estat de la seva casa al propietari a qualsevol moment i des de qualsevol lloc que aquest es trobi.

Aquests sistemes no només aporten comoditat, regant les teves plantes quan no estàs, si no que a més són els encarregats d’optimitzar al màxim l’eficiència dels subministraments de la teva llar, utilitzant els sistemes tan sols les hores que realment necessitis.

Incorporant un termòstat intel·ligent a la teva instal·lació de calefacció gaudiràs dels millors avantatges de la tecnologia, controlaràs la temperatura de la teva llar des de qualsevol dispositiu mòbil, podent encendre la calefacció des de l’oficina o preparant la teva segona residència una estona abans de la teva arribada.
Els termòstats intel·ligents no només atenen les ordres del teu mòbil, a més registren un patró d’ús segons les teves necessitats i les de la teva família, prevenen la temperatura ideal per al confort a la teva casa mesurant les temperatures exteriors i calculant que rang de modulació haurà de tenir la caldera per arribar a la temperatura desitjada sense forçar-la i estalviant moltíssims diners en la factura del gas evitant que disminueixin els graus dràsticament i l’esforç per escalfar la teva casa sigui major.
Alguns disposen de sistema de geolocalización, amb el que detectaran quan estàs arribant a casa i la prepararan perquè la casa estigui preparada a la teva arribada.
Aquests sistemes faciliten la configuració de paràmetres a les nostres necessitats però el més important és que no utilitzes l’energia ni un segon més del que estrictament necessites, ajudant de manera important en les teves factures i col·laborant amb el medi ambient.