blog caldera rrt instalaciones gas natural
Post en colaboració amb Ferroli

Si estàs pensant en canviar de caldera, tenim una bona notícia per a tu: Ferroli ha llançat recentment les seves noves calderes de condensació a gas Bluehelix Tech RRT, que suposen una evolució respecte a les calderes convencionals.La innovació fonamental d’aquestes calderes és el disseny de la cambra de combustió i de l’intercanviador, que aconsegueix maximitzar els seus avantatges funcionals i la seva robustesa constructiva.El resultat: una major eficiència energètica, superant els avantatges de les actuals calderes de Classe 5 NOx. I és que les calderes Bluehelix Tech RRT són Classe 6 NOx, per la qual cosa s’avancen al que preveu la nova directiva ErP del 26 de setembre de 2018 sobre emissions contaminants.Els avantatges per a l’usuari són importants, tant per la seva economia com per al seu benestar:1.

Són capaços de reduir un 30% el consum de gas (el que es reflecteix en la factura) i un 80% les emissions contaminants a l’atmosfera a causa del seu sistema intel·ligent «Gas Adaptive», que supervisa i optimitza automàticament la combustió fins i tot en variar les condicions d’entrada de gas i aire.2.

Proporcionen el màxim confort en calefacció gràcies a la seva elevada eficiència estacional (94%, de les més altes de la seva categoria) així com en aigua calenta sanitària, ja que la temperatura de l’aigua es manté sempre estable, aconseguint la màxima puntuació existent (certificat 3 estrelles).3.

Són molt silencioses. Tant, que gairebé costa distingir el soroll de fons d’un habitatge del soroll produït per la caldera. I a més, els passos d’encesa / apagat de la caldera han estat optimitzats perquè no puguin ser percebuts.4.

Hi caben en qualsevol espai. La seva profunditat de tan sols 25 cm (en els models 24 i 28) permet instal·lar-les en qualsevol lloc, fins i tot dins de mobles de cuina.5.

La seva estètica està cuidada al detall. La coberta de 3 peces desmuntables baixa fins a cobrir les connexions de les canonades.6.

Són més fàcils de manejar ja que el seu panell de comandaments disposa d’una àmplia pantalla LCD.7.

Ofereixen una gran versatilitat: el seu sistema Metà GLP Ready permet, mitjançant una senzilla configuració, que la caldera pugui treballar tant amb gas natural com amb gasoil sense necessitat d’utilitzar kits de conversió afegits, mentre que el seu sistema Sun Easy simplifica la combinació amb els panells solars per a sistemes de preescalfament d’aigua calenta sanitària.8.

Tenen 2 anys de garantia total, amb la possibilitat d’ampliar-la fins a 3 anys si la instal·lació la realitza un instal·lador acreditat i es contracta aquesta extensió de garantia amb el SAT oficial en els 3 mesos posteriors a la posada en servei de la caldera.

I a més, les calderes Bluehelix Tech RRT poden combinar-se amb una àmplia gamma de cronocomandos remots de Ferroli que permeten regular i manejar l’aparell a distància.

La utilització d’aquests cronocomandos, unida a l’ús d’una sonda externa permeten passar de la classificació energètica A a la A +, assegurant un major confort i estalvi d’energia.

Informa’t!