restaurantes

Aire condicionat tipus Split, la solució ideal per a restaurants

A l’hora de gestionar un restaurant o qualsevol negoci d’hostaleria cada detall compte perquè l’experiència del nostre client sigui el més satisfactòria possible. No només és important una bona atenció, uns plats de qualitat o mobiliari còmode sinó un sistema de climatització ideal. Sens dubte, opta per instal·lar aire condicionat tipus Split al teu restaurant. Notaràs la diferència, notaran la diferència.
Quantes vegades hem sortit horroritzats d’un bar o un restaurant davant la mala climatització d’un restaurant sobretot en els mesos de més calor de l’any. Anem a passar una jornada amena per gaudir en companyia d’una rica proposta gastronòmica i conforme avança la vetllada, vam començar a suar i això que el local promet que hi ha aire condicionat. Això amb aire condicionat tipus Split no passa.
Què és el pot estar passant en aquest tipus de locals? Donant per descomptat que l’aire condicionat no està defectuós ni avariat, pot ser que o bé el local tiri tan sols de ventiladors (cosa ja poc comú) o d’aparells d’aire que en realitat no arriben a abastar tota la sala. Per tant pot ser que uns clients sí gaudeixin d’un moment fresc i agradable i altres estiguin passant-ho malament de la calor.

Colocar l’aire condicionat al mig de la sala tampoc és una bona opció perquè pot ser que l’aire condicionat del restaurant surti amb tanta pressió que Gele a qui tingui sota d’ell. Fent d’aquesta part del restaurant un lloc inadequat per posar qualsevol taula i per tant perdent diners en no poder servir una taula més. Una altra de les males opcions és que l’aire sigui insuficient per tot el local. Què fer en aquest sentit? Instal·la, sens dubte, aire condicionat tipus Split per a restaurants.

Tipus d’aire condicionat Split

Aire condicionat Split paret. Si el teu bar, restaurant o qualsevol tipus de local no és massa gran, opta per una inversió una mica menor, amb un aire condicionat tipus Split en tens prou. A més el seu manteniment és senzill i aconseguiràs en uns pocs minuts gaudir d’un local còmodament refrigerat.

Aire condicionat Split sostre. Per a locals més amplis, l’opció són els aire condicionats Split sostre, sobretot també per a aquells oberts amb gran flux d’entrada i sortida de clients. La col·locació és també senzilla i no tenen perquè consumir molt. Els teus clients ho agrairan seguida.

La programació de la posada en marxa, el seu apagat, calcular els metres quadrats que té el teu local, fins i tot el seu disseny sempre discret i minimalista … són molts els factors que et deuen empènyer a triar un aire condicionat per a restaurants o un altre. Per al seu manteniment sempre serà molt important seguir les recomanacions del fabricant. D’aquesta manera, el teu aire condicionat tindrà una major vida útil i funcionarà de forma eficient sempre amb la mínima despesa energètica.