instalar aire YA

8 raons per les quals instal·lar JA l’aire condicionat

La presència de fred encara és latent en bona part de la nostra geografia. Les bones temperatures han arribat ja però tampoc ens podem fiar. Un bon dia fa un sol esplèndid que ens anima a gaudir-lo al aire lliure, i un altre torna un fred més propi dels dies més acèrrims de l’hivern. No t’enganyis, ara sí o sí és hora d’instal·lar ja l’aire condicionat. Et convencem en aquestes 10 raons. 

Quantes vegades hauràs exclamat aquestes últimes setmanes allò de «el temps està boig». Abril pel general sol ser un mes força inestable, ha passat sempre, passa i passarà encara que la veritat és que amb els efectes del canvi climàtic els canvis bruscos i extrems de temperatura es van notant més. Un bon ens vestim gairebé com si estiguéssim en ple estiu i un altre hem de fer provisió d’una bona jaqueta. Aquesta incertesa meteorològica pot fer-te posposar el instal·lar aire condicionat, ¡greu error! No et fiïs del mercuri i llança’t ja. No esperis a que sigui massa tard …

1. Dies espontanis de molta calor. De tant en tant, durant els mesos de març a maig hi ha dies de força calor gairebé com si l’estiu es tractés. Sense aire condicionat a casa vas a passar-ho més, podent estar còmode a casa teva.

2. Rapidesa en la instal·lació. És un error deixar per estiu a la instal·lació l’aire condicionat, la primavera és la millor època ja que hi ha menys demanda per instal·lar aires i per tant gaudiràs l’aire en un curt espai de temps.

3. Familiaritzar-te amb ell. Instal·lar aire condicionat ara és la millor opció per familiaritzar-te amb els seus diferents usos poc a poc i aprofitar el seu gran potencial i ple domini quan arribi l’estiu

4. Ara són més econòmics. No ens enganyem, els aparells d’aire condicionat són ara una mica més barats que al juliol i agost quan la calor arriba als seus màxims anuals.

5. Pots provar i estendre la teva compra. ¿Què a què ens referim? Pots instal·lar aire condicionat ara i si t’agrada com queda i els avantatges que té per a la teva comoditat, comprar més aparells per altres de la casa.

6. T’estalvies treure el vell ventilador. No esperis a l’estiu i treguis el vell i sorollós ventilador. Instal·la’t ja aire condicionat i opta també per mimar una mica l’aspecte físic del teu habitatge.

7. La calor arriba de sobte. Sol passar que de vegades quan la calor arriba, ho fa sense avisar. No passis nits sense dormir per culpa de les altes temperatures i avança’t a l’època més calorosa de l’estiu, l’estiu i el mes de juliol.

8. Estalvi econòmic. A l’estiu gastem més diners en les vacances, que no se’t s’ajunti aquesta despesa amb la compra de l’aire condicionat. Compra’l ara, Financia’l i paga-ho sense assabentar d’aquí a l’estiu.
Nosaltres t’ajudem a que aconsegueixis l’aire condicionat que el teu habitatge necessita. Informa’t sense compromís i instálatelo ja, no esperis a l’estiu. Les altes temperatures no avisen.