CALDERA CONDENSACIÓN

Les calderes de condensació destaquen per tenir un rendiment major al de les calderes típiques. El seu gran poder calorífic ajuda a que tinguin un millor funcionament i són menys contaminants que les calderes que coneixem. Un altre avantatge important és que amb elles la nostra factura del gas disminuirà.

Les calderes d’evacuació són més barates però a la llarga ens presenten un major nombre de problemes. Una caldera de condensació ens durarà més que les altres i en uns pocs anys haurem amortitzat el seu preu, que potser a primera vista podria semblar una mica elevat. Quan finalment ens hàgim decidit per comprar una caldera de condensació hem de tenir en compte aquests 7 models:

1. Ferroli Bluehelix Tech 25c: aquesta caldera té classe d’eficiència energètica Al que la converteix en una de les més eficaces. A part, amb ella estalviarem fins a un 20% en consum de gas. Està dissenyada perquè l’aigua calenta ens arribi immediatament. És una de les millors calderes de condensació.
2. Ariston Cares Premium 24kW: aquesta caldera és molt silenciosa i està disponible en 30 i 24kW. Té una pantalla LCD on ens indica la temperatura i ocupa poc espai. És un clar exemple dels avantatges de les calderes de condensació.
3. Ferroli Bluehelix Pro25 25kW: és la caldera de condensació més petita del mercat, el que li atorga un gran atractiu. A més, és molt ecològica, i perfecta per realitzar reposició en instal·lacions amb sortida a façana.
4. Baxi Victòria Condens 24/24 F: és de les més senzilles d’utilitzar ja que simplement amb els seus dos selectors podem regular-la al nostre gust. També té una pantalla perquè vegem la temperatura, fent el seu ús més senzill del que és.
5. Saunier Duval Thema Condens 25kW: dins de les calderes de condensació és una de les més silencioses. A destacar el seu comandament sense fil programador que ens permet obtenir la temperatura desitjada. A l’estar construïda en una sola peça s’eviten al complet les pèrdues tèrmiques.
6. Junkers Cerapur Comfort Zwbe 25-3C: funciona amb controls totalment digitals. Posseeix fins a un 94% de rendiment i la seva gran pantalla digital ens informarà en tot moment de l’estat de la caldera. Cal no oblidar que consta d’un bastidor amb plantilla de muntatge incorporada, la qual cosa facilita la seva instal·lació.
7. Baxi Platinum Compact Eco 24kW: una altra de les calderes més compactes i que fins i tot podria cabre en un armari de la cuina. Amb ella es redueix el consum de gas i l’emissió de productes contaminants. Com que és un model Eco, posseeix un circulador d’alta eficiència, el que redueix el consum elèctric de la caldera.