5 Grandes consejos para usar tu aire acondicionado

1.- Quina temperatura és la ideal? Aquí t’expliquem les conseqüències de patir estrès tèrmic, així que avui et recordem que uns 26º aproximadament seran suficients per aconseguir el confort en una estada.

Tingues en compte que a l’estiu la nostra vestimenta és lleugera i que el pitjor que pots fer-li a la teva salut és brindar canvis bruscos de temperatura.
Un termòstat programat a menys graus, no aconseguirà refredes la casa més ràpid i més consumirà moltíssimes més energia.

2.- Fes-te amb un equip eficient. Fer cas de l’etiqueta energètica pot fer-te estalviar fins a un 50% de consum. Busca sempre els equips etiquetats amb AAA o A +

3.- Aisla casa teva de la calor amb senzills gestos com desplegar els tendals en les hores de llum solar intensa, evitarà l’escalfament de finestres i parets i d’aquesta forma la temperatura no pujarà.
Ventila la teva casa a primera hora del matí i abans d’anar a dormir, són les hores de més baixa temperatura al carrer i t’ajudarà a baixar alguns graus a l’interior de casa teva.

4.- Mantingues net l’equip. La unitat exterior està exposada a la brutícia del carrer, i un compressor brut mai serà un compressor eficient.
Fes el mateix amb els filtres de la unitat interior, renteu-los segons les instruccions del fabricant almenys dues vegades l’any.

5.- És l’últim punt però el considerem el més important, assessora’t, el nostre millor consell és que contractis un servei de manteniment, t’asseguraràs tenir el teu equip en perfectes condicions i evitar possibles avaries.

No només volem ajudar-te a triar el teu millor instal·lació en climatització, ens fem càrrec del gran consum energètic que demanem al nostre planeta, entre tots podem fer grans canvis.