cocinar gas natural

5 avantatges de cuinar amb gas natural

Sabies que no només el què cuinem és important per a la nostra salut … i per la nostra butxaca? També és molt important el «com» ho fem. Cuinar amb gas natural està ple d’avantatges i a tots els nivells. A grans trets aquestes són les cinc més importants que hauries de conèixer …

Avui anem a preparar un ric arròs amb pollastre. Imagina que plat més sa: carn, cereals, verdures … un plat equilibrat, energètic i saludable. Això sí que és cuinar sa i així hauria de ser sempre, oi? Però compte, cuinar bé no és només cuinar una rica alimentació que respecti les nostres necessitats pel que fa a vitamines, proteïnes, ferro … també el com cuinem. Cuinar amb gas natural estigui ple d’avantatges, també per a la nostra salut i de forma directa. Com? Pren bona nota.

Millor sensibilitat a la calor

La temperatura de cocció és molt important a l’hora de cuinar i de vegades no disposem de molt temps. A més un mal cuinat dels aliments o que estiguin crus per algunes parts no és el tot sa. Cuinar amb gas natural és disposar d’una major velocitat en el que sensibilitat calorífica es refereix. I és que els cremadors de gas aconsegueixen que la cassola, paella o cassola es calenta abans i de manera més proporcionada.

Eficiència energètica

Paguem el que consumim, ni més ni menys. El gas natural permet una millor eficiència energètica ja que escalfa més ràpid la nostra cuina i viceversa també la refreda pràcticament l’instant. Aconseguirem una cuina més eficient i preparada, estalviarem energia i per tant diners.

Major durabilitat dels electrodomèstics

Diferents estudis han comprovat com el gas natural és el millor aliat per cuinar ja que té cura millor altres sistemes de cuinat dels propis electrodomèstics. Com ho sents! Un dels avantatges de cuinar amb gas natural és que els nostres electrodomèstics ens duraran més i ens evitarem disgustos (veus, un altre avantatge per a la teva salut).

Millor repartiment de la calor

Els cremadors de gas natural són centrals, escalfen molt millor la cassola i això fa que els aliments es cuinin per igual. Un punt important per exemple en patates o verdures una mica més dures que necessiten un major temps perquè surtin bé cuinades i riques i no ens quedi dur part del plat. L’aliment es cuina de manera uniforme fins al final.

Cuides el medi ambient

Un altre dels avantatges de cuinar amb gas natural és que cuides el medi ambient ja que es tracta d’una energia més neta i respectuosa. El subministrament d’electricitat requereix d’un transport i unes infraestructures molt més invasives amb l’entorn.