RADIADORES ELÉCTRICOS BAJO CONSUMO

10 coses que cal saber sobre els radiadors elèctrics de baix consum

El fred ja és aquí and the winter is comming. Per què pagar més aquest any simplement per tenir calefacció a casa? Suma’t a la moda dels radiadors elèctrics de baix consum i comença a pagar menys per la calefacció de sempre.

Els radiadors elèctrics de baix consum són en l’actualitat un dels sistemes de calefacció elèctrica més demandats del moment. La qüestió és molt simple: la seva còmoda funcionalitat, el seu preu econòmic i la facilitat en la seva instal·lació. A més que a sobre aquest sigui de baix consum energètic és una altra raó per les quals compra un d’aquests radiadors de baix consum.

En Urbangas tenim les millors tarifes de calefacció per a la teva casa o empresa. I et animem a que descobreixis solucions com aquestes on no només estalviaràs, sinó que a més ajudaràs a tenir un entorn més sostenible i respectuós amb el Planeta. El disseny d’aquests radiadors elèctrics és similar al dels radiadors de tota la vida. Moderns, sofisticats i minimalistes que compleixen la seva funció principal: proporcionar-te la temperatura adequada durant aquesta tardor i hivern i ajudar a que tinguis una millor qualitat de vida.

10 coses a tenir en compte dels radiadors elèctrics de baix consum

1. Es poden encendre, apagar i programar a distància el que ens permet una gestió més eficient del radiador i una major comoditat.
2. No ressequen l’ambient i tampoc generen olors de manera que ni notaràs que els tens instal·lats … o sí, en la teva factura i en l’agradable sensació de calor de la que gaudiràs.
3. Alguns radiadors elèctrics de baix consum incorporen sensors de temperatura. Per exemple: si nota ambients amb més persones i més carregats, baixa els graus perquè no cal tanta calor.
4. Disposen d’un termòstat de regulació de la temperatura d’alta sensibilitat, ideal per controlar la temperatura de cada part de la nostra casa.
5. Els radiadors elèctrics de baix consum poden ajudar-te a rebaixar fins a un 35% / 40% el consum d’energia que necessita per mantenir calenta la teva llar.
6. Permeten a més regular un funcionament diari, setmanal o per caps de setmana per tal de vigilar el consum depenent de les nostres necessitats.
7. La potència del radiador elèctric que triem és vital per això és important que sapiguem el nombre d’emissors i d’elements dels que han de constar.
8. El seu funcionament és molt simple. I és que, en connectar al corrent comencen a escalfar, i normalment, per la inèrcia tèrmica triguen un temps en aconseguir arribar a la temperatura indicada. També quan s’apaguen mantenen la calor durant cert temps.
9. Es troben fabricats amb materials com l’alumini que transmeten el 100% l’energia generada.
10. Són ideals per a qualsevol entorn, tant per a llars com per a oficines o grans empreses.