CALEFACIÓN INVIERNO

TOP 10 consells per millorar la calefacció aquest hivern

El dur hivern ha fet ja acte de presència i per davant ens esperen uns mesos de temperatures sota mínims. Després d’un dia de treball estressant, volem arribar a casa, relaxar-nos i gaudir en un ambient càlid de la comoditat i el relax a casa nostra. Per això res millor que seguir a ulls clucs aquests consells per millorar la calefacció a l’hivern a la llar.
Segons dades de l’Estudi Fintonic 2017 Energia, i recollits en l’Associació dels Consumidors d’Energia (ANAE), el consum d’energia a casa nostra contínua a l’alça, augmentant ia un 6% respecte a l’any passat. Bona part d’aquest consum té a veure amb l’increment en la despesa de calefacció per poder suportar millor les dures condicions climatològiques dels mesos més freds de l’any.
En Urbangas t’ajudem a gaudir d’un ambient acollidor en tot moment amb el nostre servei d’instal·lació de calefacció. El teu calefacció amb gas natural 100% finançada. I és que, els mesos amb les temperatures més baixes de l’any estan per arribar: gener i febrer s’acosten freds en gran part d’Espanya. Tu mateix pots també ajudar a col·laborar cara a mantenir la teva casa amb temperatures agradables, simplement portant a terme consells com aquests.
Consells per millorar la calefacció a casa
Portes i finestres. Revisa les possibles entrades d’aire fred a casa teva. Segur que hi ha alguna escletxa o esquerda no segellada com correspon per on poden estar entrant les baixes temperatures.
Envidrament de finestres. Opta per reforçar les finestres amb un vidre que no deixa entrar tan fàcilment el fred, almenys en les habitacions dels llocs més importants on estar còmodes.
No abusis de la calefacció. Pel que fa a temperatures es refereix. És a dir, mai superis la forquilla dels 21-24 C de màxima. El teu despesa més podria disparar-se sobiranament.
Tanca portes. Si estàs veient la televisió a la sala, amb un manta i còmode a la sala, què millor que tancar la porta i evitar que la calefacció es reparteixi per altres parts de la casa?
Mantes elèctriques. És una de les opcions més recurrents cara a dormir millor i més plàcidament. Les mantes elèctriques t’ajudaran a aconseguir una bona temperatura corporal durant la nit.
Roba de llit precisa. Opta per la franel o al coralina com els dos teixits-los a conservar una bona temperatura a l’hora de dormir. El teu cos t’ho agrairà.
Aprofita la llum solar. Ja no només perquè aquesta és bona per a la teva salut sinó perquè si tens la sort que el sol de als teus finestres a l’hivern, estaràs obtenint una energia gratuïta que t’ajudarà a gaudir de millor temperatura a casa.
Compte amb la ventilació. És normal que també a l’hivern ventilem les habitacions sobretot al aixecar-nos però que durant aquests mesos, això sigui el just. Amb uns 5 minuts al matí prou.
Un termòstat. Regula de forma automàtica la temperatura idònia de casa teva per mantenir-la sempre confortable a l’hivern. ¡PREGUNTA’NS!
Catifes. Són fàcils de netejar i et proporcionen un plus de calidesa en baixar del llit o en estar al teu saló. A l’hivern, no poden faltar les catifes en la decoració de casa teva.