tecnologia inverter

10 claus de la tecnologia inverter

Cada vegada hi ha més llars que disposen d’aire condicionat. Les altes temperatures ocasionades pel canvi climàtic provoquen que cada vegada necessitem en major mesura l’ús d’aquests aparells per poder sentir-nos bé. El principal problema és que moltes persones decideixen comprar sempre el més barat sense tenir constància dels avantatges que els proporcionaria un aire condicionat amb tecnologia inverter.

El 49% dels habitatges a Espanya té algun tipus d’aire condicionat. En països com la Xina o l’Índia estan vivint un gran creixement i això es tradueix en la compra massiva d’aires condicionats. A causa d’això es produeix un consum d’energia exagerat i que acaba sent perjudicial per al planeta. A l’hora d’encendre la calefacció a l’hivern la despesa també és exagerat. Hi ha un augment en electricitat i al seu torn es dispara l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. A simple vista pot ser que no notem els resultats d’aquest creixement però va ser tremendament perjudicial. Si féssim ús de la tecnologia inverter podríem frenar aquest descontrol.

Per què optar per tecnologia inverter?

1. Alt rendiment: el seu funcionament pel que fa a nivell energètic és el doble si ho comparem amb altres equips que s’han quedat obsolets. Això equival a un millor aprofitament de l’energia.

2. Més silenciosa que la d’altres equips: el compressor i el ventilador actuen a velocitats baixes i per tant el soroll es redueix en gran quantitat. Hem de tenir en compte que hi ha aparells amb tecnologia inverter que emeten soroll de 20 decibels i els éssers humans en parlar emetem soroll de 60 decibels.

3. Major estalvi econòmic: la freqüència de funcionament del compressor es regula i per tant la nostra factura de la llum es veurà reduïda que si féssim servir altres equips sense aquesta tecnologia.

4. No malgasta en despesa energètica: el fet que la velocitat del compressor baixi al arribar a la temperatura que desitgem va a evitar que desaprofitem energia. No hi ha dubte que aquesta tecnologia és sostenible amb el medi ambient.

5. Alta durabilitat: gràcies a aquesta tecnologia no hem d’estar prement els botons d’encesa o apagat a cada moment ja que arriba sola la temperatura desitjada. Gràcies a això aconseguirem que el nostre equip duri més que altres que havíem de manipular-los constantment.

6. Sensació tèrmica més agradable: amb la tecnologia inverter el canvi d’una temperatura a una altra es fa progressivament, tot just ho notarem i la nostra sensació de benestar serà més gran.

7. Millor funcionament de la bomba de calor: amb aquesta tecnologia la bomba podria funcionar fins i tot assolits els -15ºC, cosa que en altres equips seria impossible d’assolir.

8. Gran rapidesa: si pretenem refredar a una estada ho aconseguirem gairebé sense adonar-nos.

9. Satisfacció ser respectuosos amb el medi ambient: si el nostre aire condicionat porta aquest tipus d’innovacions tindrem la seguretat que no estem contribuint al deteriorament del planeta.

10. Alta qualitat: no hi ha dubte que estarem adquirint un equip amb una elevada qualitat i que ens farà la vida més fàcil.